Om

Frekvens är en fristående sida vars syfte är att bjuda in till samtal om hur vi får ett mer solidariskt, fritt och jämlikt samhälle. Namnet syftar till att all kommunikation sker genom olika frekvenser; ljud, ljus, färger, radiovågor etc. Här vill vi ge utrymme för fler frekvenser. Vi tror nämligen att ett fritt, solidariskt och jämlikt samhälle bygger på möjligheten att kommunicera.

Sidan drivs av Socialdemokraterna i Vallentuna men innehållet på sidan är inte nödvändigtvis den officiella åsikten eller ståndpunkten för Socialdemokraterna i Vallentuna. Istället är varje inlägg ett utryck av den enskilde. De som publicerar här är inte heller alltid kopplade till Socialdemokraterna utan kan vara fristående personer som valt att publicera i detta forum.

Vill du göra din frekvens hörd? Vi tar med stor glädje och tacksamhet emot texter, filmsekvenser och ljudfiler för publicering. Man behöver som sagt inte vara kopplad till Socialdemokraterna för att få ett inlägg publicerad här utan man kan vara vem som helst som vill bidra. Den som önskar publicera här är välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret. Vi reserverar oss dock för att bedömningen huruvida inlägget ryms inom sidans syfte och därmed kan publiceras ligger helt hos sidans administratörer. Hot, hat eller hets mot folkgrupp är naturligtvis inte tillåtet. Varje enskilt inlägg genomgår en bedömning innan eventuell publicering.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: