Dags att satsa på konstfrusen isbana i Kårsta!

(Av Gustav Elfström)

Det är så otroligt härligt att se bilderna från Bergsjövallen i Kårsta när barn och ”stora barn” gläds åt den fina isen som ideella krafter från GoIF Kåre har kämpat för att åstadkomma. Det kalla vintervädret gjorde såklart inte förutsättningarna sämre – detta är vinter när den är som bäst!

Är det inte dags nu att göra slag i saken och äntligen ordna med en konstfrusen isbana på Bergsjövallen? Då kan vi alla njuta av glädjen på isen även när vintern inte är så kall och härlig som nu. Det skulle vara ett fint sätt att uppmuntra de fantastiska människor som arbetar så hårt för Kårstabygden och dessutom ge fler Vallentunabor möjlighet att upptäcka de fina livsmiljöerna i och runt Kårsta. Konstfrusen is skulle också vara av stort värde för Kårstaskolan samt GoIF Kåres bandyverksamhet och föreningens övriga skridskoverksamheter.

Socialdemokraterna har drivit detta förslag länge och har avsatt pengar för det i vårt förslag till kommunbudget i många år. Vi vet att det har funnits intresse även hos majoriteten, bl.a. Centerpartiet, att få till denna utmärkta satsning. Vänta inte längre nu! Låt oss kroka arm med GoIF Kåre och skapa något unikt i Kårsta till glädje för hela Vallentuna.

Gustav Elfström
Gruppledare Socialdemokraterna i Fritidsnämnden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑