Gör din röst hörd

Välkommen till Frekvens. En sida med rötterna i Vallentuna och vars grundvärdering ligger i synen att vi måste sträva efter ett fritt, jämlikt och solidariskt samhälle. Ett samhälle utan rasism och med jämlikhet.

Namnet syftar till att all kommunikation sker genom olika frekvenser; ljud, ljus, färger, radiovågor etc. Här vill vi nämligen ge utrymme för fler frekvenser i vårt spektrum. Vi tror nämligen att ett fritt och solidariskt samhälle bygger på möjligheten att kommunicera och hitta gemenskap. Här har du som delar våra värderingar möjlighet att nå ut med vad du tycker. Du kan göra din röst hörd. Vad känner du? Vad tror du är vägen fram för samhället? Vill du skriva om något litet och trivialt eller stort och komplex? Vill du skriva om något roligt eller något tråkigt? Något personligt, något akademiskt, långt eller kort, högt eller lågt? Dela då din film, din text, din pod, din ljudfil här hos oss.

Kontakta oss idag!

(Sidan drivs av Socialdemokraterna i Vallentuna men innehållet på sidan är inte nödvändigtvis den officiella åsikten eller ståndpunkten för Socialdemokraterna i Vallentuna. Istället är varje inlägg ett utryck av den enskilde. De som publicerar här är inte heller alltid kopplade till Socialdemokraterna utan kan vara fristående personer som valt att publicera i detta forum.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑